Pulverpressværktøjer – proces

Pulvermetal har vundet stor udbredelse i Europa, fordi der kan masseproduceres komplicerede metalemner uden at der er behov for anden mekanisk efterbearbejdning end evt. gevindskæring eller boring af huller. Det er især komplekse eller højt belastede komponenter, selvsmørende lejer, filtre eller emner med særlige magnetiske egenskaber, som med fordel kan sintres. Især bilindustrien har drevet udviklingen frem, men maskindele baseret på pulvermetal findes også i symaskiner, kontormaskiner, håndværktøj, låse m.v.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>